5 razloga zašto odabrati kerrock za nameštaj

Kerrock: Spoj estetike, funkcionalnosti i izdržljivosti

Nameštaj od kerrocka pruža kombinaciju lepote, trajnosti i praktičnosti. Njegova sposobnost da imitira prirodne materijale poput mermera ili granita omogućava mu da se lako uklopi u različite stilove enterijera.

Pogodan je za svakodnevnu upotrebu u domaćinstvu ili kancelariji, ali i za intenzivnu upotrebu u javnim i komercijalnim prostorima, restoranima ili hotelima.

5 razloga zašto odabrati kerrock za nameštaj

1. Glatka i homogena površina – garantuje besprekoran izgled bez vidljivih spojeva. Bešavne površine i mogućnost oblikovanja u različite forme pružaju slobodu u stvaranju unikatnih komada nameštaja od kerrocka.

2. Izdržljivost i dugotrajnost – izuzetno je otporan na habanje, ogrebotine, udarce, fleke, vlagu i visoke temperature, zato je idealan izbor za upotrebu u kuhinjama, kupatilima i drugim prostorijama gde je potrebna visoka otpornost. Zbog otporosti na UV zračenje, pogodan je za upotrebu na otvorenom, bez rizika od bledenja ili oštećenja.

3. Lako se održava – lep izgled nameštaja uz minimalan napor u čišćenju. Kerrock je neporozan materijal, ne upija tečnost i ne zadržava prljavštinu, bakterije ili plesan. Dovoljno je koristiti blage deterdžente i vodu za čišćenje.

4. Fleksibilnost u dizajnu – želite li pravolinijske, zakrivljene ili složene forme, kerrock omogućava kreiranje nameštaja različitih oblika i veličina, zahvaljujući njegovoj fleksibilnosti i mogućnosti modelovanja.

5. Jednostavna popravka – u slučaju oštećenja, nameštaj od kerrocka se može relativno lako popraviti. Ogrebotine, pukotine ili druge manje štete mogu se sanirati brušenjem i poliranjem, vraćajući nameštaj u prvobitno stanje bez potrebe za skupim zamenama.

Poručivanje i izrada – lako i bez briga sa EM Commerce-om!

Za sve potrebne informacije, posetite naše sedište u Bačkoj Topoli ili nam se obratite putem e-maila na prodaja@emcommerce.co.rs.

Naši stručnjaci su Vam na raspolaganju za sve upite i savete!

Radujemo se mogućnosti saradnje sa Vama i zajedničkom stvaranju vrednosti!

This slideshow requires JavaScript.