KAMEN

Vođeni željom da pored svog osnovnog prodajnog asortimana nudimo klijentima nešto više, nešto novo, nešto nesvakidašnje, 2023. godine odlučili smo da uvedemo i tehnologiju za obradu svih vrsta kamena velikog formata i započeli saradnju sa priznatim italijanskim brendom Atlas Concorde – Atlas Plan.

Italijanski porcelan ima reputaciju vrhunskog kvaliteta i sofisticiranog dizajna, a saradnja sa takvim brendom definitivno rezultira visokokvalitetne proizvode.

Porcelanske pločice velikih dimenzija iz našeg asortimana savršeno se slažu i sa klasičnim i sa modernim enterijerom. Mogu se primeniti kako u unutrašnjim tako i na otvorenom prostoru. Idealne su za oblaganje površina i zidova stambenih prostorija, poslovnih prostora i ugostiteljskih objekata.

Njihova estetika se lako uklapa u različite vrste okruženja. Svojim stilom zadovoljavaju potrebe savremenog načina života, pružajući impresivan i zadivljujući, ali istovremeno funkcionalan estetski utisak.

Idealne su uglavnom za bilo koje vrste oblaganja: stolovi, radne ploče, kuhinjske ploče i ostrva, fioke, vrata, pozadinske ploče, zidovi, ploče za kupatilo, ventilisane fasade, pultovi za restorane i barove.

Naš sektor za obradu svih vrsta kamena velikih dimenzija Vam nudi sledeće usluge:
– Sečenje po meri
– Bušenje
– Obaranje ivica (jednostrano, obostrano)
– CNC usecanje otvora (npr. za sudoperu)
– Isecanje otvora raznih dimenzija
– Krivolinijska ivična obrada materijala

Pogledajte našu ponudu Atlas kamena i izaberite dezen koji će Vaš ambijent učiniti očaravajućim!