Atlas Concorde – Atlas Plan

Spajanjem kompanije Ceramiche Concorde i Atlas Ceramiche, 1990. godine započela je priča italijanske kompanije Atlas Concorde-a. Njihova predanost radu i brzi rast ubrzo su ih pozicionirali kao jednu od vodećih kompanija na globalnom tržištu keramičkih pločica.

Od samog početka, Atlas Concorde je bio idealan partner ne samo za kupce već i za dizajnere širom sveta. Poznat i priznat je po svojim vrhunskim porcelanskim podnim pločicama i keramičkim zidnim pločicama, koje ispunjavaju svaki zahtev savremene arhitekture.

Kompanija je lider u svojoj oblasti industrije zahvaljujući širokim asortimanu porcelanskih površina za enterijere, eksterijere i dekorativnih keramičkih pločica. Njena vrhunska keramička rešenja definišu se spojem inovativnog stila i tehnološke naprednosti.

Atlas Concorde je uvek držao visoke standarde u svojim vrednostima, uključujući neprekidne tehnološke inovacije, istraživanje proizvoda, naglasak na italijanskom stilu, međunarodni pogled, te društvenu i ekološku odgovornost.

Atlas Concorde je matična kompanija Atlas Plana, koji je specijalizovan za izradu keramičkih ploča velikih dimenzija i uspešno je učvrstio svoj status kao jedan od vodećih brendova u globalnoj keramičkoj industriji.

Asortiman Atlas Plan savršeno upotpunjuje stilsku ponudu površina i proizvoda kompanije Atlas Concorde. Nudi jedinstvena keramička rešenja za svaki prostor, inspirisana mermerom, prirodnim kamenom, betonom i drvetom.

Ploče velikih dimenzija iz Atlas Plan linije idealne su za površine koje traže visoke standarde higijene uz istovremeno postizanje estetske harmonije. Zahvaljujući svojim karakteristikama u pogledu veličine i debljine najčešće se koriste u stambenim kompleksima poput kuhinja, dnevnih i spavaćih soba, kupatila, kao i u komercijalnim prostorima, kao što su hoteli, restorani, kancelarije i prodavnice.

Lako se integriršu u razne projekte, uključujući elemente nameštaja (kuhinjski i kupatilski), poklopce, umivaonike, radne ploče, stolove, kao i pulteve. Takođe se koriste za zidne aplikacije u unutrašnjim i spoljašnjim prostorima, kao što su ventilisane fasade i podovi.

Glavni princip i vizija Atlas Concorde-a je neprestana potraga za izvrsnošću, kako u procesima tako i u proizvodima. Koriste najnaprednije tehnologije u potpuno automatizovanim i digitalizovanim pogonima, što im osigurava pružanje najkvalitetnijih porcelanskih, kamenih keramičkih pločica.