o nama

Preduzeće EM Commerce d.o.o. osnovano je 1992. godine. Svoj životni ciklus je započelo kao prodavnica kancelarijskog materijala u Bačkoj Topoli.

Od 1998. godine smo proširili svoju poslovnu orijentaciju i postigli smo da se danas naše preduzeće ističe kao lider u svetu uvoza repromaterijala namenjenih drvnoj industriji zahvaljujući visokokvalitetnim proizvodima, inovativnim rešenjima i predanosti zadovoljstvu naših klijenata.

Poslujemo sa uspehom već više od 30 godina i ne prestajemo da budemo posvećeni pružanju najboljih rešenja za potrebe poslovnih partnera.

Temelj našeg poslovanja čine osnovne vrednosti kao što su: poštovanje prema prirodi i partnerima, stalna posvećenost kvalitetu proizvoda kao i rast sa kontinuiranim profesionalnim usavršavanjem.

raktár

Sedište preduzeća nalazi se u Bačkoj Topoli, sa magacinom od 3000 m², a poslujemo na teritoriji cele Srbije. Pored Bačke Topole, posedujemo magacin u Jagodini na površini od 1800 m², koji se nalazi u industrijskoj zoni, u neposrednoj blizini auto puta Beograd – Niš.

Koristimo najefikasnije metode i uređaje kako bismo osigurali besprekorne uslove čistoće u magacinima, čime se garantuje optimalna zaštita i očuvanje robe tokom skladištenja.

Naša osnovna ponuda proizvoda obuhvata oplemenjenu ivericu, MDF i HDF ploče, furnirani MDF i ivericu, kompakt ploče, radne ploče, kant trake i obloge za vrata. Na tržište donosimo jedinstvene proizvode vrhunskog kvaliteta i širok izbor boja i dezena od najboljih inostranih proizvođača (Kastamonu, FunderMax, Kumplast, Rehau).

Cenimo važnost vremena, zato naša logistička mreža sa sopstvenim voznim parkom osigurava brzu i sigurnu dostavu na određenu lokaciju u što kraćem vremenskom periodu.

Naši komercijalisti se brinu o konstantnom snabdevanju na celoj teritoriji Srbije, osluškuju potrebe klijenata i prate tržišne trendove.

U Bačkoj Topoli postoji i maloprodajni objekat koji je specijalizovan za maloprodaju pločastog materijala, okova za izradu nameštaja, abs traka, sa uslužnim sečenjem i kantovanjem. Kroz maloprodaju i veleprodaja prati tržište i stečena iskustva prenosi partnerima.

2022. godine proširili smo naše površinske kapacitete. Postajemo sve proaktivniji u širenju opsega rešenja koje nudimo našim poslovnim partnerima. Verujemo, da samo kada inovacije postanu strastvena komponenta poslovnog principa mogu rezultirati dugoročnim uspehom.

Radujemo se mogućnosti saradnje sa Vama i zajedničkom stvaranju vrednosti!

Vaš EM Commerce