EM Commerce d.o.o.

Preduzeće EM Commerce d.o.o. osnovano je 1992. godine. Naša osnovna delatnost je trgovina na veliko i malo, export-import. Od 1998. godine naše preduzeće se bavi uvozom repromaterijala za drvnu industriju. Sedište preduzeća nalazi se u Bačkoj Topoli, sa magacinom od 3000 m2, a poslujemo na teritoriji cele Srbije.

U Bačkoj Topoli postoji i maloprodajni objekat koji je specijalizovan za maloprodaju pločastog materijala, okova za izradu nameštaja, abs traka, sa uslužnim sečenjem i kantovanjem. Kroz maloprodaju i veleprodaja prati tržište i stečena iskustva prenosi partnerima.

Preduzeće EM Commerce, pored Bačke Topole, poseduje magacine na teritoriji Jagodine. Magacin u Jagodini, od 1800 m2, nalazi se u industrijskoj zoni, u neposrednoj blizini auto puta Beograd – Niš.

Svaki od magacina EM Commerce-a u svom vlasništu poseduje vozni park, koji omogućava da roba stigne na određenu lokaciju u što kraćem vremenskom periodu. Takođe, u magacinima posedujemo najsavremeniju tehnologiju održavanja čistoće magacina i skladištenja robe.

Pažljivim izborom asortimana i nastojanjem da uvek izađemo u susret našim poslovnim partnerima, postigli smo da smo jedan od vodećih distributera repro materijala za industriju nameštaja. Pozitivni komentari naših kupaca su nam dali podstrek da našu saradnju još više unapredimo.

emc-home