Novo u našoj ponudi! Istražite magičan svet kamena sa EM Commerce-om i italijanskim brendom Atlas Concorde!

Svi težimo stvaranju okoline koja je estetski prijatna i inspirativna. Lep ambijent ne samo da doprinosi vizuelnom zadovoljstvu, već može pozitivno uticati i na raspoloženje.

Zato je naš savet da uvek dobro razmotrite sve mogućnosti pre donošenja odluke o izboru nameštaja kako bi se osiguralo da finalni izbor ispunjava sve vaše potrebe.

Istovremeno potpuno razumemo, da nije uvek lako snalaziti se u svetu konstantno menjajućih trendova, dizajna, boja, tekstura i materijala.

Ali budite bez brige… tu smo da Vam pomognemo! Naša kreativnost je vaša sigurnost u procesu zajedničkog stvaranja prostora koji ne samo što zadovoljava funkcionalne zahteve, već i pruža estetsko i emocionalno upotunjenje.

Vođeni željom da pored svog osnovnog prodajnog asortimana nudimo klijentima nešto više, nešto novo, nešto nesvakidašnje, 2023. godine odlučili smo da uvedemo i tehnologiju za obradu svih vrsta kamena velikog formata i započeli saradnju sa priznatim italijanskim brendom Atlas Concorde.

Italijanski porcelan ima reputaciju vrhunskog kvaliteta i sofisticiranog dizajna, a saradnja sa takvim brendom definitivno rezultira visokokvalitetne proizvode.

Atlas Concorde ploče velikih dimenzija su idealne za površine koje zahtevaju maksimalnu higijenu, snagu i estetski sklad. Mogu se koristiti u stambenim kontekstima, kao što su kuhinja, dnevna soba, kupatilo i spavaća soba, ali savršeno se uklapaju i u hotele, restorane, kancelarije i prodavnice.

Pogledajte našu ponudu Atlas kamena i izaberite dezen koji će Vaš ambijent učiniti očaravajućim!

Poručivanje i izrada – jednostavno sa EM Commerce

Ukoliko želite da svoj prostor obogatite nameštajem koji sadrži kamen, izaberite iz naše ponude dezen koji će se uklopiti u Vaš enterijer.

Sve informacije u vezi cene, načina obrade i dizajna nameštaja možete dobiti u našem sedištu u Bačkoj Topoli ili slanjem upita našim stručnjacima na prodaja@emcommerce.co.rs.

Radujemo se mogućnosti saradnje sa Vama i zajedničkom stvaranju vrednosti!