Proširena ponuda usluga – Obrada stakla i ogledala po vašoj meri!

Osim naših standardnih usluga, od sada Vam pružamo i personalizovanu obradu stakla i ogledala!

Zahvaljujući našem stručnom znanju i iskustvu, možemo dizajnirati proizvode prema Vašim preciznim zahtevima, donoseći Vam jedinstvene komade visokog kvaliteta koji će savršeno upotpuniti Vaš prostor.

Usluga je osmišljena da odgovori Vašim željama, bez obzira da li je to za kućne potrebe, poslovne prostore ili specijalne projekte. Bilo da tražite staklo za nameštaj, za frontove nameštaja, police ili želite elegantna ogledala prilagođena Vašem ukusu, mi smo tu da Vaše ideje pretvorimo u stvarnost.

Naša usluga uključuje:

Krojanje i sečenje po meri: Precizno sečenje stakla i ogledala prema Vašim tačnim dimenzijama, osiguravajući savršeno uklapanje za svaki projekat.
KP i CNC obrada ivica i uglova: Obrađujemo Flot (obično) i Parsol (apsorpcijsko, dekorativno) stakla 4 mm i 6 mm, kao i ogledala od 4 mm debljine
Poliranje i brušenje: za estetski privlačan i siguran završetak.
Izrada različitih oblika i stilova staklenih površina
Bušenje rupa: Precizno bušenje rupa za različite namene, uključujući montažu okova i instalaciju dodatne opreme.

Bez obzira na veličinu i složenost Vašeg projekta, EM Commerce d.o.o. je Vaš pouzdan partner za sve potrebe izrade stakla i ogledala. Kontaktirajte nas danas i otkrijte kako možemo pomoći da Vaša vizija postane stvarnost!

Sve informacije možete dobiti u našem sedištu u Bačkoj Topoli ili slanjem upita našim stručnjacima na prodaja@emcommerce.co.rs

Radujemo se mogućnosti saradnje sa Vama i zajedničkom stvaranju vrednosti!