Izrada unikatnih tapaciranih nameštaja po Vašoj želji!

U okviru naše nove usluge nudimo Vam:

– izradu jedinstvenih komada nameštaja po specifičnim merama

profesionalno tapaciranje

– širok izbor materijala

– personalizaciju

Već dugi niz godina predano radimo na tome da spoznamo i ispunimo sve zahteve klijenata, i sa ponosom možemo reći da beležimo u tom smislu samo uspeh.

Ako želite osvežiti svoj prostor novim izgledom i unikatnim, personalizovanim komadima tapaciranog nameštaja, mi smo tu da Vam pomognemo!

Prepoznali smo potrebu klijenata za nameštajem, koji se ističe svojom posebnošću i jedinstvenošću i rešili da im želje pretvorimo u stvarnost.

Nudimo Vam izradu jedinstvenih komada tapaciranog nameštaja po specifičnim merama sa ručnom izradom, koristeći najkvalitetnije materijale. Svaki komad izrađujemo sa pažnjom prema detaljima, osiguravajući da bude ne samo estetski privlačan, već i funkcionalan i dugotrajan. Bez obzira na jedinstvenost ili zahtevnost Vaših vizija, mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Izrađujemo i tapaciramo: stolice, sofe, taburee, fotelje, singl krevete i francuske ležajeve, noćne ormariće i druge tapacirane predmete za kuću, kancelarije, hotele i restorane.

Prilagođeni proces izrade i tapaciranja omogućava Vam da odaberete stil, boju, materijal i druge detalje kako biste stvorili komad nameštaja koji savršeno odgovara Vašem prostoru i estetskim preferencijama.

Bilo da želite modernu eleganciju, rustični šarm ili nešto sasvim drugačije, mi smo tu da ostvarimo sve Vaše ideje.

Kontaktirajte nas još danas – i doživite transformaciju Vašeg prostora!

Sve informacije u vezi cene, izrade i dizajna nameštaja možete dobiti u našem sedištu u Bačkoj Topoli ili slanjem upita našim stručnjacima na prodaja@emcommerce.co.rs.

Radujemo se mogućnosti saradnje sa Vama i zajedničkom stvaranju vrednosti!